Κόβουν πίτες - χορεύουν

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 15:10

Κόβουν πίτες - χορεύουν

ΣΗΜΕΡΑ

*Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων ν. Λάρισας: Στις 9:30 το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Φιλελλοίνων» στο Φρούριο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Η ερανική επιτροπή του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου (Παναγία Θαλασσινή): Μετά τη Θεία Λειτουργία, στο Στόμιο.

* Η ΧΕΝ Λάρισας οργανώνει εκδρομή και κοπή πίτας στον Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6943-815027 και 6936-704061 τις ώρες 11.00-13.00 και 18.00-20.00.

*Φιλανθρωπικός Συλλόγος Δ.Κιλελέρ «Η Αγάπη»: Στις 6 το απόγευμα στο καφέ «Ήδιστον» στην πλατεία της Νίκαιας.

*Η Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ιωαννίνων 96. Θα προηγηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από το Δ.Σ. και σχετική ενημέρωση των μελών για τις δράσεις της ένωσης.

*Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας: Στις 9 το βράδυ στο μπαράκι «30 URBAN bar & tales» (Παπαφλέσσα 30, Φρούριο). Πίτες της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίου θα κοπούν επίσης στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι και στα Τρίκαλα την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα, στις εκεί αίθουσες του Τ.Ε.Ε.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Πολιτών νομού Λάρισας: στις 8 το βράδυ στην ταβέρνα «Νέα Δροσούλα» στη Γιάννουλη Λάρισας (κόμβος Αμπελώνα – Γιάννουλης).

* Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας: Στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80- 3ος όροφος).

*Σύλλογος Γυναικών Αγιάς: Στις 8 το βράδυ στο «Κτήμα Νεφέλη» (2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου).

* Σύλλογος Οικισμού Αλεξανδρινής: Στις 8 το βράδυ στο κέντρο «Palladium», με ζωντανή λαϊκοδημοτική μουσική και πλούσιο μενού.

*Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων «Η Ξηροκρανιά»: Στις 8 το βράδυ, στο οικογενειακό κέντρο διασκέδασης «Λιόγερμα». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και στα αθλήματα του έτους 2017. Στην εκδήλωση θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Πληροφορίες στο τηλ.: 6976-497.616.

* Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών: Στις 8:30 το βράδυ, στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο.

* Περιφερειακό Τμήμα των Συνταξιούχων του ΟΤΕ Λάρισα: Στο «Κτήμα Έλενα» (7ο χλμ. Λαρίσης - Αμπελώνος) στις 8.30 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα γίνει και η βράβευση των παιδιών των μελών του συλλόγου που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι - γονείς να ενημερώσουν για την επιτυχία των παιδιών τους. Για δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου και στα τηλέφωνα: 2410-251788, 6977-239975, 6982-471485 και 6974-640776.

* Περιφερειακό Τμήμα Μηχανολόγων -Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας: Στο «Garage» (Ολύμπου 3) στις 9:30 το βράδυ.

*Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος ν. Λάρισας: Στις 10 το βράδυ, στον Μύλο 1927.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass