Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Λειτουργεί κατ΄ εντολή του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 16:46

«Δυστυχώς ο δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης πιστός στη γραμμή των “ανωτέρων” του και ακλουθώντας κατά γράμμα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχθηκε ούτε απλή συζήτηση εντός του Δημοτικού Μεγάρου στο δημοτικό συμβούλιο» δηλώνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης και με δήλωσή του για την ονομασία των Σκοπίων επικρίνει δριμύτατα τη δημοτική αρχή για την επιλογή της σημειώνοντας:

«Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιθυμούσαν να γίνει συζήτηση εκτός από τη δημοτική αρχή που ορθώνει την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ υψηλά και δεν αφήνει περιθώρια για δημοκρατικό διάλογο!

Οι μάσκες πέσανε αφού μάλιστα δεν γινότανε λόγος για ψήφισμα και η δημοτική αρχή διά στόματος Καλογιάννη δεν επιθυμούσε να ενταχθεί το θέμα ούτε προς συζήτηση! Πού θα έβλαπτε μια συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο; Πού θα επηρέαζε και τι αντίκτυπο θα είχε μια κουβέντα μεταξύ μας ,ιδιαίτερα εφόσον δεν περιλάμβανε και ψήφισμα;

Aντίθετα κάθετος ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης ενόψει του συλλαλητηρίου της πρωτεύουσας δεν αποδέχθηκε ούτε τον διάλογο επί του θέματος ! Αν δεν υπάρχει διαβούλευση για τα μεγάλα εθνικά θέματα έστω και ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ,τότε να συζητάμε για τα μικρά και ασήμαντα ή τα υπηρεσιακά θέματα;

Eδώ διαφέρουμε σύσσωμη η αντιπολίτευση από τη δημοτική αρχή Καλογιάννη που ΔΕΝ λειτουργεί κυριολεκτικά αυτοδιοικητικά αλλά άγεται πίσω από την κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ! 24 όχι στη συζήτηση από τη δημοτική αρχή και 15 ναι από όλους τους αντιπολιτευόμενους στον Δήμο Λαρισαίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass