ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ

Θετικά αποτελέσματα με συλλογική προσπάθεια

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 22:31

Την κοπή της πρώτης πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποίησε το νεοσύστατο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. Την εκδήλωση ευλόγησαν οι ιερείς π. Πορφύριος και π. Βασίλειος, ενώ στη συνέχεια στην ομιλία του ο διοικητής του Α.Τ. Τεμπών αστυνόμος Α’ Πρόδρομος Χαρισμανίδης αρχικά ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Επίσης τόνισε ότι το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών μετρά μόλις επτά μήνες λειτουργίας και πραγματοποιεί την πρώτη του κοπή πίτας. Το διάστημα αυτό τα θετικά αποτελέσματα είναι απόρροια συλλογικής προσπάθειας. Σημείωσε ακόμα ότι το έργο αυτό στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην καλή συνεργασία, τόσο με τους προϊσταμένους, όσο και με τους φορείς και τις αρχές του τόπου.

Εξάλλου, η προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους είναι για το καλό της περιοχής και το κοινό όφελος των ανθρώπων που κατοικούν σ’αυτή.

 Ο κ. Χαρισμανίδης είπε ότι αυτή η προσπάθεια στο σύνολό της, μέχρι στιγμής, χαίρει εκτίμησης από το σύνολο του πληθυσμού της περιοχής που αστυνομεύεται. Ωστόσο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

 Και ο διοικητής του Α.Τ. Τεμπών συνέχισε: "Από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό κάθε πολίτη, σε κάθε σημείο της περιοχής μας και ευχόμαστε ότι κι εσείς θα συνεχίσετε να στηρίζετε αυτή την προσπάθειά μας».

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο ταξίαρχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δημήτριος Γατσουνιάς, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπέμπης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας και ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Σούκος ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα έμπρακτα στο Α.Τ. Τεμπών.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών στους ιδιώτες χορηγούς, τον επιχειρηματία κ. Ηλία Βαλαβάνη ο οποίος δώρισε στο τμήμα ένα περιπολικό και τον ιδιοκτήτη εταιρίας σεκιούριτι κ. Κωνσταντίνο Ταντσιούρα που δώρισε τον εξοπλισμό και ολόκληρο το σύστημα κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο διοικητής 361 ΠΑΠ αντισυνταγματάρχης Χρυσοβαλάντης Αργυρίου, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ κ. Λάμπρος Κίτσιος και ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού ΒΙΠΕ κ. Στέργιος Ρουμπής, ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ζάχος Βασίλης και Γιώργος Νικολάου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Συκουρίου κ. Γιώργος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας και στελέχη του τμήματος

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση. Το φλουρί της βασιλόπιττας έπεσε στον υπαστυνόμο Β’ Παντελή Πεχλιβανίδη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass