ΟΜΙΛΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Στις Βρυξέλλες η παράνομη διέλευση φορτηγών από τους παράδρομους

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 22:16

Στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης έφερε το θέμα της παράνομης διέλευσης των φορτηγών από παράδρομους ο περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στη συνεδρία για την ασφάλεια των μεταφορών.

Με βάση και τα προβλήματα που προκαλούν στις υποδομές των θεσσαλικών επαρχιακών δρόμων τα οχήματα βαρέων τύπων και την επικινδυνότητα για τους υπόλοιπους οδηγούς, ο κ. Αγοραστός ζήτησε να βρεθεί άμεσα μια λύση είτε με το αντίτιμο που πληρώνουν στους σταθμούς διοδίων είτε με τη διενέργεια σωστών ελέγχων. «Θα μπορούσαν όλα αυτά τα οχήματα, κυρίως εκείνα με ξένες πινακίδες, να ελέγχονται στα σύνορα για να διαπιστώνεται αν κατέβαλαν το σχετικό αντίτιμο στα διόδια ή χρησιμοποίησαν παρανόμως τους παράδρομους, ώστε να επιβληθούν τα σχετικά πρόστιμα δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Στο περιθώριο της χθεσινής ημέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας συναντήθηκε με τους Έλληνες ευρωβουλευτές κ.κ. Κεφαλογιάννη, Χρυσόγονο, αλλά και με Ελληνες υπηρεσιακούς παράγοντες του Ευρωκοινοβουλίου. Χθες βράδυ ο κ. Αγοραστός, παρέστη, όπως το συνηθίζει, στην εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου των Λαρισαίων που διαμένουν στην πρωτεύουσα της Ε.Ε. (φωτ.)

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass