ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

"Βασίλεψε" ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 22:17

"Ανεκτίμητη είναι η προσφορά του Αιμοδοτικού Συλλόγου της Επαρχίας Φαρσάλων, στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Η αιμοδοσία είναι ιερή πράξη γιατί δίνοντας λίγο αίμα σώζεις ζωές", ανέφερε η πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κ. Σούλα Λούκουτου, κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του "Αίγλη Palace" στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου που ως γνωστόν ιδρύθηκε το 1985, ευχαρίστησε όλους τους αιμοδότες για τη συμβολή τους, στην ανοδική του πορεία, ώστε να θεωρείται από τους πιο δυνατούς συλλόγους της χώρας, με πολλές τιμητικές διακρίσεις. Ακόμη, ανέφερε ότι το 2017 ήταν μια καλή χρονιά για τον σύλλογο. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στις αιμοδοσίες ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκαν όλη τη χρονιά περίπου 800 φιάλες αίματος που προωθήθηκαν στο Γ.Ν. Λάρισας για να προσφερθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Ακόμη, ανέφερε ότι το 2017 εγγράφηκαν 72 νέοι αιμοδότες στον σύλλογο, ενώ για το 2018 τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία σ' όλα τα σχολεία της επαρχίας Φαρσάλων, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη συμμετοχή των νέων στις αιμοδοσίες του συλλόγου". Μετά την κοπή της βασιλόπιτας χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος (ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου), ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κων/νος Τύμπας και από την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Λάρισα η κ. Μαίρη Βασιλούδη.

Τέλος, τιμήθηκαν 9 εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πολύς κόσμος.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass