ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ

«Η σύγχρονη πραγματικότητα δοκιμάζει τα παιδιά…»

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 22:59

Ημερίδα για τη σχολική βία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας, όπου παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από την περιφερειακή διευθύντρια Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου, τους συμβούλους της 5ης και 6ης Περιφέρειας

Πρωτοβάθιας Εκπαίδευσης κ. Πατσαδάκη Μανώλη και κ.Παπαδοπούλου Μαρία αντίστοιχα, την ψυχολόγο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Χατζή και την κ. Κοτρώτσιου Ευανθία σχολική σύμβουλο 12ης Περιφέρειας Π.Α.
Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής: «Είναι γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να προστατέψουμε τα παιδιά από όλες τις προκλήσεις που μπορεί να δεχθούν στη ζωή τους και να σταματήσουμε την έκθεσή τους στη βία. Η σύγχρονη πραγματικότητα τους δοκιμάζει ήδη πολλαπλώς.
Η ημερίδα στόχο είχε να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει τους εκπαιδευτικούς, απέναντι στο φαινόμενο του εκφοβισμού αλλά και να τους πλαισιώσει προτείνοντας λύσεις και διεξόδους. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας πέρα από συνδικαλιστικός είναι και επιστημονικός και ένας από τους στόχους μας είναι να προσπαθούμε συνεχώς για την επιστημονική μας κατάρτιση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass