ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στα εγκαίνια της Agrotica ο συντονιστής Νικ. Ντίτορας

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 18:58

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων –Agrotica, που πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης «η Agrotica είναι η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου και συγκαταλέγεται στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο συντονιστής είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συνομιλήσει με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τ. Τζήκα, τους συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Β. Μιχελάκη και Αιγαίου Ν. Θεοδωρίδη, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννη, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Καρδίτσας Π. Βράντζα και Χαλκιδικής Α. Ιγγλέζη και με άλλους εκπρόσωπους των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού καθώς και με εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα. Επίσης, ενημερώθηκε για τις καινοτόμες νέες τεχνολογίες που παρουσίασε το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας (iBO) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στο πλαίσιο της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Agrotica».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass