Ο Χορευτικός Ομιλος Νίκαιας

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 16:00

Σε ένα εορταστικό περιβάλλον έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Εκ μέρους του Δ.Σ. η πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Βίκυ Πατσίδου αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους χορευτές που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, απηύθυνε θερμές ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούπολης ο οποίος αφού ευχήθηκε για μια χρονιά γεμάτη υγεία δημιουργικότητα και πολιτισμό εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Όμιλο. Ο δάσκαλος του χορευτικού κ. Γεώργιος Τσιπλακούλης εξήρε τη δυναμική του Ομίλου και αναφέρθηκε στις δράσεις των χορευτικών του τμημάτων ευχόμενος για μια αποδοτική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Τυχερή του φλουριού ήταν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Βάνα Γκουνιαρούδη. Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό χορό και τραγούδι που ενίσχυσε την ήδη ζεστή ατμόσφαιρα των παρευρισκομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass