ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ

Καταδίκη λόγω «ερωτικής εμμονής»…

*«Μου ‘χει κάνει τη ζωή εφιάλτη» είπε η Λαρισαία απαυδισμένη

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 22:30

Σε πραγματικό εφιάλτη έχει μετατρέψει τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας από περιοχή του νομού Λάρισας, ένας Πακιστανός τα τελευταία χρόνια, καθώς τη διεκδικεί με τόσο επιθετικό τρόπο που αποτέλεσμα έχει να οδηγείται διαρκώς στα κρατητήρια και έπειτα στο δικαστήριο.

Χθες το Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για τη διατάραξη οικογενειακής ειρήνης και τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκιση (μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως).

Δείχνει… απτόητος όμως αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταδικαστεί άλλες τέσσερις φορές για την ίδια υπόθεση και γενικά έχει παραβατική συμπεριφορά.

«Μου ‘χει κάνει τη ζωή εφιάλτη» είπε μεταξύ άλλων η νεαρή κατά τη χθεσινή της κατάθεση εξηγώντας τις ζημιές που πάει και κάνει στον χώρο που εργάζεται, τις φθορές που προκαλεί και την ταραχή που δημιουργεί στην καθημερινότητά της.

«Πρόκειται για ερωτική εμμονή» εξήγησε η πολιτική αγωγή και ανέλυσε όλες τις περιπτώσεις του παρελθόντος, εξηγώντας πως η κοπέλα δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα.

«Την επόμενη φορά που θα πλησιάσεις την περιοχή της θα πας κατευθείαν φυλακή» του εξήγησε η πρόεδρος του δικαστηρίου ενώ η εισαγγελέας του έβαλε να διαλέξει «Πακιστάν ή φυλακή» με τον τελευταίο να ζητάει συγγνώμη και να διαλέγει φυσικά το… Πακιστάν – άγνωστο αν θα το πράξει τελικά.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass