ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στο υπουργείο το αίτημα των οικιστών

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2018 21:10

Με τον σύμβουλο της υπουργού Εργασίας για ζητήματα στεγαστικής πολιτικής κ. Μουζάλα και τον γ.γ. του υπουργείου κ. Νεφελούδη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσος Τσιαπλές και αντιπροσωπεία οικιστών εργατικών κατοικιών.


Το ζήτημα που τέθηκε στους εκπροσώπους του υπουργείου, αφορούσε «στην αποκατάσταση της αδικίας που έγινε σε μερίδα οικιστών εργατικών κατοικιών οι οποίοι εξόφλησαν το διαμέρισμα εντός πενταετίας με την έκπτωση του 40% που προβλέπεται από τον νόμο, αλλά το εξόφλησαν με βάση την τότε μεγαλύτερη τιμή ανά τ.μ που ίσχυε, ενώ όσοι εξακολουθούν να εξοφλούν το διαμέρισμα γίνεται με νέα μειωμένη τιμή ανά τ.μ.
Ο πρόεδρος του ΕΚΝΛ και η αντιπροσωπεία των οικιστών ζήτησαν να συμπεριληφθούν στη νέα ρύθμιση που προβλέπει μειωμένη τιμή ανά τ.μ, και αυτών των οικιστών που το εξόφλησαν εντός της πενταετίας, ώστε να αποκατασταθεί η ανισότιμη μεταχείριση που έγινε σ’ αυτούς τους οικιστές.
Από την πλευρά των εκπροσώπων του υπουργείου, παρά την αρχική άρνηση να εξεταστεί το συγκεκριμένο αίτημα, υποσχέθηκαν μετά την επιμονή του προέδρου του ΕΚΝΛ και της αντιπροσωπείας των οικιστών, ότι θα εξεταστεί το αίτημα αυτό, μετά το τέλος της υποβολής των αιτήσεων όλων των οικιστών που θέλουν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση, που ολοκληρώνεται τέλος του Απρίλη του 2018», καταλήγει ανακοίνωση του ΕΚΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass