ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ 49ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Οδηγούσε ανάποδα στην εθνική για 177 χλμ

* Για «κινηματογραφική καταδίωξη» κάνει λόγο Λαρισαίος αυτόπτης μάρτυρας

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 22:00
Τα αυτοκίνητα στον τόπο του δυστυχήματος Τα αυτοκίνητα στον τόπο του δυστυχήματος

Ο 49χρονος Γεώργιος Αλεξ. Καραδαρλής από τον Σταυρό Φαρσάλων είναι ο οδηγός που έχασε τη ζωή του χθες το πρωί, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε οδόφραγμα, που στήθηκε με περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στα διόδια της Τραγάνας.

Ο 49χρονος Φαρσαλινός οδηγώντας επιβατικό αυτοκίνητο, στις 7.10 μπήκε στη νέα εθνική οδό από τον κόμβο του Βελεστίνου με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα (με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη). Για περίπου μιάμιση ώρα, ο 49χρονος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό και, έχοντας διανύσει 177 χιλιόμετρα τραυματίσθηκε θανάσιμα στα διόδια της Τραγάνας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε στο μπλόκο των περιπολικών.

Οδόφραγμα που κρίθηκε αναγκαίο για λόγους ασφαλείας αφού νωρίτερα ο 49χρονος αρνούνταν να συμμορφωθεί στις υποδείξεις αστυνομικών που τον καταδίωκαν, πετώντας ακόμη και τα ρούχα του – σύμφωνα με μαρτυρίες - γι’ αυτό και βρέθηκε ημίγυμνος.

«Ήταν μια κινηματογραφική καταδίωξη» τονίζει στην «Ε» ο Λαρισαίος Νίκος Ζεϊμπέκης που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης, καθώς για δεκάδες χιλιόμετρα ο ίδιος, το καταδιωκόμενο ΙΧ και τα περιπολικά κινούνταν παράλληλα.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό ξεκίνησε στις 7.10’ χθες το πρωί όταν διερχόμενος οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία Μαγνησίας πως ένα επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κινούνταν αντίθετα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Αστυνομικοί της Μαγνησίας εντόπισαν το Ι.Χ. στο ύψος του Αλμυρού, ενώ σε λίγη ώρα ο 49χρονος, πέρασε στο όρια του νομού Φθιώτιδας. Για την αποφυγή ατυχημάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα, με τον 49χρονο να σπάζει τις μπάρες στα διόδια της Πελασγίας, της Αγίας Τριάδας και της Μαυρομαντήλας (στο Πέταλο του Μαλιακού).

Έκπληκτοι οδηγοί, όπως ο Λαρισαίος Νίκ. Ζεϊμπέκης, που κινούνταν προς Αθήνα έβλεπαν περιπολικά να τους προσπερνούν… με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα. Έτσι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στήθηκε μπλόκο με περιπολικά στα διόδια της Τραγάνας. Με τον 49χρονο Φαρσαλινό να βρίσκει ακαριαίο θάνατο όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε με ταχύτητα πάνω στα περιπολικά του οδοφράγματος.

Ο 49χρονος δεν είναι γνωστό αν ξεκίνησε από τον Βόλο ή από τη γενέτειρά του, με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά πλέον το ιατρικό ιστορικό του 49χρονου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass