ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χρυσό το Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2018 16:14

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση, στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, που έγινε από τις 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.


Το παλαιωμένο τσίπουρο της οικογένειας Καρδάση, έχει εδώ και καιρό καταταγεί ανάμεσα στα καλύτερα και ποιοτικότερα ελληνικά αποστάγματα, εκπροσωπώντας επάξια το τσίπουρο Τυρνάβου, στην ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Eξαλλου, η τρίτη γενιά εμπειρίας της οικογένειας Καρδάση στην απόσταξη, δικαιολογεί τέτοιου είδους διακρίσεις.
Το Παλαιωμένο Τσίπουρο της Οικογένειας Καρδάση είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων Μαύρου Μοσχάτου Τυρνάβου, που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η διαδικασία αυτή της παλαίωσης αλλάζει τον χαρακτήρα του τσίπουρου, δίνοντάς του πιο φίνα αρώματα, πιο πλούσια γεύση και πολύ δυνατή επίγευση.
Το τελικό blend είναι ένα εξαιρετικό απόσταγμα απαλό και ολοκληρωμένο που σε εκπλήσσει ευχάριστα. Κυριαρχούν αρώματα φρέσκων φρούτων, βανίλιας, εσπεριδοειδών, αλλά και μπαχαρικών, μόκας σοκολάτας και καπνού.
Πίνεται σκέτο σε χαμηλή θερμοκρασία, σε ποτήρι αποστάγματος (τουλίπα) ως χωνευτικό επιδόρπιο, μετά από ένα καλό γεύμα. Επίσης μπορείτε να το πιείτε σε ποτήρι old fashion δροσερό, συνοδεύοντας με spicy ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα κ.α.). Μπορεί επίσης να αποτελέσει τη βάση για ευφάνταστα cocktails.
www.tsipourokardasi.gr

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass