"ΔΩΤΙΟΝ ΠΕΔΙΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει»

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2018 15:46

Με ιδιαίτερα γλαφυρό και καυστικό τρόπο σχολιάζουν με ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δώτιον Πεδίον», της μείζονος μειοψηφίας δηλαδή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, το βράδυ του Σαββάτου, στα παράλια του Αγιοκάμπου, που σκοπό είχε να δει ο ίδιος από κοντά τα προβλήματα που προκάλεσαν οι απανωτές φετινές κακοκαιρίες. Αναφέρουν λοιπόν:

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει. Θα θέλαμε να... ευχαριστήσουμε για τη μη πρόσκληση τον δήμαρχο Αγιάς που εμπράκτως απέδειξε τη διάθεση συνεργασίας που διατυμπάνιζε “εν χορδαίς και οργάνοις” τις προηγούμενες ημέρες.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου έγινε συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Αγιάς και του Δήμου Τεμπών σε café των παραλίων με τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλο. Έκαναν και αυτοψία. Νύχτα. Σε πολύ οικογενειακό κύκλο. Σαν μια παλιά καλή παρέα. Αυτοί οι άνθρωποι πήραν αποφάσεις ή σχεδίασαν το μέλλον των παραλίων πάνω στην περιβόητη γέφυρα. Ερήμην όλων των άλλων. Δεν κάλεσαν κανέναν. Ούτε την αντιπολίτευση του Δήμου Αγιάς, ούτε κάποιον από τους φορείς της περιοχής.

Αυτή είναι η συνεργασία που ζητά ο δήμαρχος Αγιάς: Να μη μιλάει κανείς άλλος. Έτσι την έχει στο μυαλό του τη συνεργασία αυτός ο δημοκράτης άνθρωπος. Τα ξέρουν όλα και τα κάνουν όλα καλά. Τόσα χρόνια άλλωστε το έχουν αποδείξει. Ίσως να μη φάνηκε καθαρά, το πόσο καλά το κάνουν τόσα χρόνια, λόγω νύχτας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Επίσης, αποφάσισαν και για το ποιος φταίει. Φταίνε οι πολίτες που χτίζουν χωρίς σχέδιο (ένα σχέδιο που δεν τελειώνει ποτέ), ο καιρός (ποιος άλλος), αλλά και η Περιφέρεια που για κάποιον περίεργο λόγο δεν συνεργάζεται με τους δημάρχους... Τ’ ακούτε εκεί στην Περιφέρεια;

Πρέπει να καταλάβουν ότι τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει τίποτα για τον τόπο, ακριβώς επειδή δουλεύουν ως παρέα και ποτέ δεν συμβουλεύτηκαν κανέναν άλλον για το τι πρέπει να γίνει. Δημότες της Αγιάς, κοιμηθείτε ήσυχοι, οι σωτήρες σας αγρυπνούν...».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass