ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

Ζητούμενο ο εκσυγχρονισμός των Δ.Ε.Υ.Α.

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2018 15:52

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού η ΔΕΥΑΛ και η ΕΔΕΥΑ διοργανώνουν αύριο Παρασκευή στη Λάρισα ημερίδα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ στις 10:30 το πρωί.

«Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού καθιερώθηκε για να υπενθυμίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης όσον αφορά στην ποιότητα και επάρκεια των υδατικών πόρων. Στην Ελλάδα οι 127 Δ.Ε.Υ.Α. που παρέχουν υπηρεσίες ύδρευσης - αποχέτευσης, άρδευσης και τηλεθέρμανσης σε 5 εκατ. πολίτες συγκαταλέγονται στους βασικούς φορείς προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα. Σήμερα οι Δ.Ε.Υ.Α. μετά από μια σημαντική αλλαγή στο θεσμικό τους πλαίσιο καλούνται να προσαρμοσθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του τομέα όπως η κυκλική και πράσινη οικονομία, η κλιματική αλλαγή, η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων, η ψηφιακή τεχνολογία. Η μετάβασή τους στη νέα εποχή προϋποθέτει τον εκσυγχρονισμό τους σε οργανωτικό, λειτουργικό, επιχειρησιακό και τεχνολογικό επίπεδο», σημειώνουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση των Ε.Δ.Ε.Υ.Α. - Δ.Ε.Υ.Α.Λ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού φιλοδοξεί να ανιχνεύσει ζητήματα που συνδέονται με τον εκσυγχρονισμό των Δ.Ε.Υ.Α., όπως η τεχνολογία, η διαχείριση των δικτύων και ο περιορισμός των διαρροών, η ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων, η διαχείριση του αρδευτικού νερού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass