ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2018 16:00

Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ταμείων ν. Λάρισας για την ποινικοποίηση και καταστολή απέναντι στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σωματεία και λαϊκές επιτροπές για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες.

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ψήφιση της τροπολογίας που μετατρέπει σε "ιδιώνυμο" την αγωνιστική δράση γα την προστασία της λαϊκής κατοικίας και έρχονται οι εισαγγελικές αρχές με τη συνδρομή της αστυνομίας και προχωρούν σε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσου Τσιαπλέ και άλλων 6 διαδηλωτών που συμμετείχαμε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 10/1/18.

Η λαϊκή κατοικία έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των μονοπωλίων. Τέτοιες ενέργειες ποινικοποίησης και καταστολής δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν το ταξικό κίνημα όπως δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν και όσους χάνουν τα σπίτια τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα φτωχό λαϊκά στρώματα να μην φοβηθούν από την κυβερνητική καταστολή, αλλά, μέσα από τα σωματεία και τους συλλόγους τους, να συμμετάσχουν πιο μαζικά στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass