Επισκέφθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο

• Αντιπροσωπεία επιστημόνων και εκπροσώπων του Δικτύου «Περραιβία»

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2018 21:02

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής των Πανελλήνιων Συνεδρίων Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Συγκεκριμένα από πλευράς του Δικτύου «Περραιβία» ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος Κων. Σκριάπας και Κων. Φουρκιώτης αλλά και ο επιστ. συνεργάτης κ. Ηλίας Νομπιλάκης -τ. αν. καθηγητής ΤΕΙ Αθηνών, από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ο καθηγητής κ. Θεόδ. Γκανέτσος και από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Βαραλής, βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για μια σειρά συναντήσεων με φορείς της περιοχής. Μάλιστα, ευχαρίστησαν τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έθεσε υπό την αιγίδα του, όπως επίσης έκανε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς - EuroMed 2017.
Πέρα από το Πατριαρχείο, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή Χάλκης στα Πριγκηπόννησα, όπου την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Προύσσης κ. Ελπιδοφόρος και ηγούμενος Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, ενώ έγινε ξενάγηση στην ιστορική αυτή Σχολή, από τον αρχιμανδρίτη, αλλά και διευθυντή της Βιβλιοθήκης κ. Καισάριο Χρόνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass