ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δήμος Τεμπών τίμησε την Επανάσταση του ‘21

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 22:37

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δήμος Τεμπών γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι, καθώς και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων και σε όλα τα χωριά.

Στον εορτασμό παρευρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Ιωάννης Βλάγκας, Γεώργιος Κυρίτσης, Γεώργιος Ντόντος, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Αποστολίνα Σαΐτη και Ελάτειας κ. Θεόδωρος Ζάρρας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη ΒΙΠΕ, εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ Συκουρίου, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Και το Συκούριο γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Η δοξολογία τελέστηκε στον ιερό ναό των Αγίων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον π. Γεώργιο παρουσία πλήθους πιστών.
Τη σημασία της Εθνικής Επετείου για την ελληνική ανεξαρτησία ανέπτυξε στην ομιλία της η δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου κ.. Δήμητρα Βουδούρη, τονίζοντας ότι είναι μια ημέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς αγωνιστές, γιατί αυτή η μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.
Ακολούθησε η κατάθεση στεφανιών στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την τοπική πολιτική ηγεσία, στρατό, αστυνομία, εθνική αντίσταση καθώς και όλους τους συλλόγους του χωριού.
Τον Εθνικό Ύμνο ανέκρουσε η φιλαρμονική του Δήμου υπό τον μαέστρο κ. Κων/νο Ζωιτό.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις μαθητικές παρελάσεις των μαθητών Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνάσιου και Λυκείου Συκουρίου και των Προσκόπων του 1ου Συστήματος.
Ακολούθησε δεξίωση του κόσμου από τον Δήμο στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος.
Τον Δήμο Τεμπών εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Αργυρίου, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Πουτσιάκας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, αξιωματικοί εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γκατζόγιας Παναγιώτης, Έξαρχος Γεώργιος, Μανώλης Γεώργιος, Μπίκας Χρήστος, Νταφούλης Κων/νος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Ζάρρας Λάμπρος, ο πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Γερογιάννης, κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass