ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Εκτός κινδύνου η εργαζόμενη στα πλυντήρια του Πανεπιστημιακού

* Για παλαιό εξοπλισμό που πρέπει να αντικατασταθεί κάνει λόγο ο διοικητής

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2018 15:54

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική κλινική η εργαζόμενη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που προχθές υπέστη εργατικό ατύχημα. Η εργαζόμενη στα πλυντήρια ιματισμού του Νοσοκομείου απασχολούνταν στο μηχάνημα που διπλώνει τα σεντόνια.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο οι δύο κύλινδροι έκλεισαν με αποτέλεσμα να σφηνώσει το χέρι της γυναίκας στο ύψος του καρπού. Μετά το χειρουργείο η εργαζόμενη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Ορθοπαιδική κλινική.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Θεσσαλίας, όπου πραγματοποιεί ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος υποστήριξε ότι θα γίνει ό,τι προβλέπεται από τον Νόμο, ενώ έκανε γνωστό ότι εδώ και καιρό είχε δρομολογήσει την αντικατάσταση μηχανημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα. «Η διοίκηση είχε δρομολογήσει εδώ και καιρό την αντικατάσταση του μηχανήματος στο οποίο σημειώθηκε το ατύχημα καθώς ήταν παλιό και απαιτούνταν συντηρήσεις. Συμπτωματικά την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα 29 Μαρτίου) θα ανοίγονταν οι προσφορές. Το έργο είναι ύψους 180.000 ευρώ και πρόκειται για την προμήθεια ενός μηχανήματος που διπλώνει τα σεντόνια και ενός πλυντηρίου», δηλώνει ο Π. Νάνος. 

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass