ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Υ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2018 22:05

"Αιμοδοσία είναι η εθελοντική προσφορά μικρής ποσότητας από το αίμα μας για να σωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας που κινδυνεύει.

Για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης δεν είναι δύσκολο, ούτε απαιτεί χρήματα. Η εσωτερική χαρά της προσφοράς ζωής σ' έναν συνάνθρωπο χαρίζοντας 5' από τις δραστηριότητές μας γίνεται πηγή θάρρους για την πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Οι αιμοδοσίες όλης της χώρας θεωρούνται από τις ασφαλέστερες σ' όλο τον κόσμο. Όποιος γίνει αιμοδότης βοηθά τον εαυτό του, την οικογένειά του, τον συνάνθρωπό του. Ο Σύλλογός μας από το 1985 έχει προσφέρει ζωή σε αρκετούς αιμοδότες και συγγενείς τους, δίνοντας το πολύτιμο αυτό αγαθό που ούτε πουλιέται, ούτε αγοράζεται. Δηλαδή το αίμα. Χάρη στην αγάπη, το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση δεκάδων αιμοδοτών της επαρχίας μας, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων κατέχει την πρώτη θέση πανελλαδικά, έχει τιμηθεί για την προσφορά του ακόμη και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οι δυνατότητές του είναι ακόμη μεγαλύτερες, αρκεί να γίνει συστράτευση και να τις εκμεταλλευτούμε. Στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εθελοντική αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 100 φιάλες αίματος που προωθήθηκαν στο Γ.Ν. Λάρισας για να χρησιμοποιηθούν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας", δήλωσε στην "Ε" η πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων κ. Σούλα Λούκουτου κατά την εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ευχόμενη "Καλό Πάσχα" με υγεία σ' όλο τον κόσμο.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass