ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ετήσιο μνημόσυνο για τους υγειονομικούς

Δημοσίευση: 01 Απρ 2018 16:55

Τους πεσόντες υγειονομικούς στους αγώνες του έθνους τίμησαν χθες, η 1η Στρατιά, η Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΣ και η διοίκηση του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο, υπέρ Πατρίδος Θεσσαλών Στρατιωτικών του Υγειονομικού, στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου.

Ένα σύντομο ιστορικό του στρατιωτικού νοσοκομείου ανέγνωσε ο λοχαγός Δημ. Δήμου ενώ το ετήσιο μνημόσυνο ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων, από τον αντιδήμαρχο Λάρισας Γ. Ζαούτσο, τον διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημ. Ζερβάκη, τον διοικητή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΣ Παν. Κωτιλέα και εκπροσώπων των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, του Συνδέσμου Εφέδρων από τον κ. Θ. Αγγελακόπουλο, της ΛΕΚ, του Ιατρικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Κυπρίων και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν επίσης ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Κων. Σκούπρας, ο διοικητής Υγειονομικού της ΑΣΔΥΣ Διον. Πινιαλίδης, ο διοικητής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, γενικός αρχίατρος, Δημ. Καραθανάσης, αξιωματικοί, υπηρετούντες στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. και αρκετοί Λαρισαίοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass