Φανάρι έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο

* Χθες λόγω ισχυρών ανέμων στη Γιάννουλη

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 15:28

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες διερχόμενου αυτοκινήτου σε διασταύρωση στο κέντρο της Γιάννουλης, αφού από θαύμα δεν τραυματίστηκαν, όταν φωτεινός σηματοδότης λύγισε και έπεσε πάνω στο όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Το περιστατικό συνέβη, στο ύψος του γηπέδου της Γιάννουλης, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος ήταν σταματημένος στο φανάρι, στο ρεύμα προς Λάρισα, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του.

Ξαφνικά, και ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι, η κολώνα του φωτεινού σηματοδότη λύγισε και έπεσε στο παρμπρίζ και το καπό του οχήματος, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ εικάζεται ότι το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή. Έντρομοι οι επιβαίνοντες βγήκαν από το αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να υποστούν τον παραμικρό τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσε ανακριτικό της Τροχαίας, ενώ συνεργείο του Δήμου ανέλαβε να απομακρύνει τον σηματοδότη από το οδόστρωμα. Σύντομα αναμένεται να αποκατασταθεί και η λειτουργία του.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass