ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Διαλέξεις του Ν. Λυγερού

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 8:15

 

 

Αυτή εβδομάδα θα βρίσκεται στην περιοχή μας ο μαθηματικός και στρατηγικός αναλυτής κ. Νίκος Λυγερός γνωστός για το υψηλό ΙQ των 189 μονάδων της κλίμακας Stanford–Binet για μία σειρά διαλέξεων.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ. στο θέατρο Τεχνών Λάρισας (Ταγμ. Βελησσαρίου και Πηνειού 9) ο δρ. Νίκος Λυγερός θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Οι Δημιουργοί» με το δικό του μοναδικό τρόπο, όπου ο Φιοντόρ συναντά τον Μπακούνιν σε όχι λιγότερο ταραχώδεις εποχές.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.30 το απόγευμα ο δρ. Νίκος Λυγερός θα μιλήσει για τον στρατηγικό τουρισμό στον Πλαταμώνα Πιερίας στο ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΟΣ». Με την τουριστική περίοδο να βρίσκεται στην αρχή της η διάλεξη αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία επαναπροσδιορισμού των βασικών πλεονεκτημάτων των παραλίων της περιοχής, και του τρόπου ανάπτυξής της με το στίγμα που δίνει ο διακεκριμένος επιστήμονας. Στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνουν και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού του Δήμου Δίου Ολύμπου και της Περιφέρειας Πιερίας δίνοντας μία συνοπτική απεικόνιση των προγραμμάτων και των οραμάτων τους για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή που αποτελεί από τα ομορφότερα σημεία του τόπου μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass