ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΜΙΛΟ «ΑΡΩΓΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Κρέας, ψάρια και τρόφιμα σε νοικοκυριά του Κιλελέρ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2018 16:04

Ολοκληρώθηκε από το γυναικείο όμιλο του Δήμου Κιλελέρ (Αρωγή Αλληλεγγύη) η παράδοση των τροφίμων στους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «η παράδοση έγινε παρουσία των αρμοδίων της Δημοτικής Αρχής έτσι ώστε όλα τα νοικοκυριά να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια, τηρώντας τα ήθη και τα έθιμα που ορίζει η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία, τις γιορτές του Πάσχα. Παραδόθηκαν 230 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας, συνολικού βάρους 6 τόνων. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν στις οικογένειες που έχουν επιλεχθεί βάσει οικονομικών κριτηρίων, μέσω των προέδρων. Παραδόθηκαν επίσης ισόποσες σακούλες με νωπό κρέας (αρνί και χοιρινό) συνολικού βάρους 600 κιλών, τυριά και γιαούρτια βάρους 250 κιλών και ένας τόνος μήλα. Επίσης μοιράστηκε μισός τόνος ψάρια (τσιπούρες) για την εορτή των Βαΐων. Όλα τα τρόφιμα προέρχονται από δωρεές τοπικών και εθνικών επιχειρήσεων τις οποίες οφείλουμε πάντα να ευχαριστούμε.  Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στη χορηγία των ψαριών λόγω της ιδιαιτερότητας και της δυσκολίας διαχείρισης και μεταφοράς ενός νωπού προϊόντος με ειδικά φορτηγά ψυγεία στον τόπο μας, και αλιευμένα μόλις μια ημέρα πριν.
Ευχαριστούμε τις γυναίκες μέλη του ομίλου και μη για την τεράστια εθελοντική προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραλαβή, συσκευασία, και διανομή όλων αυτών των προσφορών. Όσα άτομα, επιθυμούν να ενταχθούν στον όμιλό μας ή έχουν διάθεση να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν μαζί μας (τηλ. επικοινωνίας 6946-505570 Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη).
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass