ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Πολύτιμη για την πατρίδα η συμμετοχή των νέων στα κοινά

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 15:54

Τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, από το Γυμνάσιο Δομένικου Ελασσόνας υποδέχθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξήγησε στις μαθήτριες και τους μαθητές τον θεσμικό ρόλο της Βουλής στη λειτουργία του Πολιτεύματος και την πολιτική ζωή της χώρας, ενθαρρύνοντάς τους “να ενημερώνονται για τα κοινά και να εξοικειώνονται με τις δημοκρατικές διαδικασίες”.

Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας υπογράμμισε πως “ο κοινοβουλευτισμός συνιστά θεμέλιο για τη Δημοκρατία και την αποτελεσματική λειτουργία της στη σύγχρονη εποχή και αποτελεί τον πυλώνα για την αντιπροσώπευση του Έθνους στη διακυβέρνηση της χώρας”.

Τέλος, ο βουλευτής τόνισε προς τις μαθήτριες και τους μαθητές πως “η συμμετοχή της νέας γενιάς στα κοινά είναι εξαιρετικά πολύτιμη για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα” και τους παροτρύνε “να είναι ενεργοί πολίτες, μόλις αποκτήσουν τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, με τα οποία θα είναι σε θέση να κάνουν κρίσιμες επιλογές για τη ζωή τους και να συνδιαμορφώσουν το μέλλον του τόπου”.

Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κκ. Χρήστος Ζαχαριάς, Ελένη Γρηγορίου και Μαίρη Ρατάουγκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass