ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ «ΞΕΝΥΧΤΙ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ο χορός προκάλεσε αντιδράσεις

*Σε εκδήλωση του Πανιωνίου που είχε την έγκριση του Δήμου Λαρισαίων *«Εμείς προσπαθούμε για κάτι καλό, όμως κάποιοι μας εμποδίζουν» δήλωσε στην «Ε» διοικητικός του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης - Δύο φορές πήγε για συστάσεις η Αστυνομία

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 21:02

Το κέφι μπορεί να περίσσευε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής χοροεσπερίδας του Πανιωνίου στο προαύλιο του 11ου Γυμνασίου Λάρισας στη Νέα Σμύρνη, όμως την ίδια ώρα κάποιοι φαίνεται πως δεν το διασκέδαζαν.

Αυτοί ήταν μερικοί από τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούσαν να κοιμηθούν, αλλά το κατάφεραν μετά τις 2 το ξημέρωμα και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα προς την ΕΛ.ΑΣ., άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο δύο φορές για να σταματήσουν να ακούγονται τα μουσικά όργανα μέσα από τα ηχεία.

Χθες ήταν η σειρά της «Ε» να δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από κατοίκους της Νέας Σμύρνης οι οποίοι μάλιστα τόνιζαν χαρακτηριστικά πως αυτό συνέβη υπό την ανοχή της δημοτικής αρχής, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η Αστυνομία έπρεπε να επέμβει πιο άμεσα. Για το περιστατικό τοποθετήθηκε στην «Ε» τόσο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, που ανέφερε πως η ομάδα είχε την απαραίτητη έγκριση του Δήμου για την εκδήλωση στον χώρο όσο και διοικητικός του Πανιώνιου που τόνισε πως κάνουν μεγάλη προσπάθεια «για τις επόμενες γενιές όμως κάποιοι μας βάζουν τρικλοποδιές».

Ο πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Λαρισαίων, κ. Θωμάς Δαούλας, εξήγησε αρχικά πως ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης που αγωνίζεται στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, ζήτησε και πήρε την αντίστοιχη άδεια για την εκδήλωση στο χώρο. «Δεσμεύονται όμως για τη φύλαξη, την καθαριότητα και την ευπρέπεια του χώρου» τόνισε εξηγώντας πως το θέμα της ηχορύπανσης εκτός ωραρίου κοινής ησυχίας είναι «ένα ζήτημα», το οποίο όμως «δεν εξαρτάται από εμάς».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετές εκατοντάδες κόσμου μεταξύ αυτών οι αντιδήμαρχοι κ. Νταής, Δεληγιάννης, ο πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών κ. Δαούλας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βλησσαρούλης, ο πρόεδρος του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος κ. Ζέβλας αλλά και εκπρόσωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Στο σημείο το κέφι παρέμενε αμείωτο ακόμα και δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, όμως αμείωτη ήταν και η ένταση των ηχείων, όπως έλεγαν στην «Ε» χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής. Αυτός ήταν και ο λόγος που κάλεσαν τηλεφωνικά αρκετές φορές το «100» προχθές το βράδυ, ζητώντας απλά να γίνει κάτι για να κοιμηθούν. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο δύο φορές για να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.

«Εμείς κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια και κάποιοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές» εξήγησε από την πλευρά του ο διοικητικός του Πανιωνίου της Νέας Σμύρνης, κ. Γιώργος Μουκάνης, και πρόσθεσε πως «ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τις επόμενες γενιές όμως κάποιοι δεν το βλέπουν. Έχουμε πολλά παιδιά στις υποδομές και θέλουμε να βάλουμε βάσεις τόσο για την ομάδα όσο και για όλη την περιοχή μας. Γι' αυτό έγινε και ο χορός. Βρέθηκε για πρώτη φορά μια δημοτική παράταξη που προσπαθεί να μας βοηθήσει όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να τα διαλύσουν. Θέλουμε να εντάξουμε τα παιδιά μας στο κοινωνικό σύνολο και ό,τι εμπόδια να μας βάλουν στο τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε» ανέφερε ο κ. Μουκάνης, ενώ για το περιστατικό «Δεν έγινε κάτι το μεμπτό. Ήρθε η αστυνομία και τους ενημερώσαμε πως θα το σταματήσουμε το γλέντι σε λίγο όπως και έγινε», κατέληξε ο διοικητικός του ποδοσφαιρικού σωματείου της Νέας Σμύρνης.

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass