ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΛΑΡΙΣΑ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΣΑΚΗ

Χορεύοντας με τις αναμνήσεις…

Συναντήθηκαν χορευτές, δάσκαλοι, μουσικοί μετά από πολλά χρόνια

Δημοσίευση: 14 Απρ 2018 15:46

Αναμνήσεις δεκαετιών μοιράστηκαν δεκάδες χορευτές, δάσκαλοι αλλά και μουσικοί που ανήκαν ή συνεργάζονταν με τον Χορευτικό Όμιλο «Λάρισα» του Κώστα Γκισάκη. Όλοι τους αποφάσισαν να συναντηθούν μετά από πολλά χρόνια καθώς ο εν λόγω χορευτικός όμιλος έχει αναστείλει τη λειτουργία του από το 2000.


Κατά τη διάρκεια των 20 και πλέον ετών λειτουργίας του, κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς οι εκδηλώσεις του ήταν εντυπωσιακές και τα μέλη του εκατοντάδες και όλων των ηλικιών. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στο Μεζέ-Μεζέ της Νεάπολης, οι χορευτές, αν και με μερικά κιλά και αρκετά χρόνια παραπάνω από τότε, απέδειξαν πως διατηρούνται ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν απέκλεισαν μάλιστα το γεγονός να διοργανώσουν μια ακόμα παράσταση, επετειακού χαρακτήρα. Ώσπου να γίνει βέβαια κάτι τέτοιο, θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση όπως η συγκεκριμένη, κατά τη διάρκεια της οποίας η συγκίνηση περίσσευε, ειδικά όταν πήρε τον λόγο ο «δάσκαλος», Κώστας Γκισάκης.
Θυμήθηκε πως αφορμή για τη δημιουργία του συλλόγου αποτέλεσε μια παράσταση Ανατολικής Ρωμυλίας που παρακολούθησε στην Κεντρική πλατεία της πόλης τη δεκαετία του ’70. Δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει όλα τα ονόματα των συνεργατών του. Των δασκάλων Δήμου Πραντσίδη, Γεωργίας Τζιαχάνα, Γιάννη Γκουτζίδη και Μαριάννας Τσιάχα αλλά και των μουσικών: την οικογένεια Σβάρνα και τους  Θανάση Ζιώζια, Δημήτρη Ζιώρα, Γιώργο Δίγκα και Γιώργο Δεληγιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass