ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ:

Κατάνυξη στον εορτασμό του πολιούχου του

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 22:18
Από τις χθεσινές εκδηλώσεις στο Μακρυχώρι για τον Άγιο Θωμά Από τις χθεσινές εκδηλώσεις στο Μακρυχώρι για τον Άγιο Θωμά

Mε ευλάβεια, θρησκευτική κατάνυξη και επισημότητα παρουσία των αρχών και πλήθους κόσμου γιορτάστηκε και φέτος στο Μακρυχώρι, την έδρα του Δήμου Τεμπών ο πολιούχος Άγιος Θωμάς. Το Σάββατο παραμονή της γιορτής το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός.

Χθες Κυριακή, ανήμερα της γιορτής τελέστηκε πανηγυρική Θεία λειτουργία και αρτοκλασία.

Μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία ακολούθησαν τα χορευτικά από τον σύλλογο γυναικών Μακρυχωρίου στην Κεντρική πλατεία του χωριού, πλατεία Ζήση Λιούπα. Συγκεκριμένα χόρεψαν πέντε χορευτικά τμήματα υπό την επιμέλεια του κ. Βαγγέλη Μαγειρία.

Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κοκκάλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Λιούπας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο διοικητής Περιφέρειας Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής κ. Κώστας Σκούπρας, ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού ΒΙΠΕ κ. Αστέριος Ρουμπής, ο υποδιοικητής πόλης Λάρισας της ΠΥΛ κ. Ζήσης Μπρούζας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών Πρόδρομος Χαρισμανίδης, αστυνόμος Α΄, ο υποδιοικητής του τμήματος κ. Σταύρος Ευαγγελίδης, οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης και Βασίλης Ζάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Δημήτρης Τσέτσιλας, Γιάννης Βλάγκας, Γεώργιος Κυρίτσης, Αχιλλέας Διψάνας, Γεώργιος Νικολάου, Ευθύμιος Μπουζέκης, Αθανάσιος Καραναστάσης, Γεώργιος Ντόντος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου, Παραποτάμου κ. Μαρία Αβραμούλη, Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, το μέλος Τ.Σ. Μακρυχωρίου, κ. Αποστολίνα Σαΐτη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές σχολείων και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass