ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΡΟΓΙΩΚΑ

«Γιατί διεκδικώ την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 16:29

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας ανακοίνωσε χθες ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας  Ηρακλής Β. Γερογιώκας, καλώντας τους Νεοδημοκράτες «να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν τα στελέχη εκείνα που έχουν τη διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν».

Ο Λαρισαίος ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών αναφέρει στη λιτή του δήλωση: Στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία, τηρεί πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο πρόσφατο συνέδριό μας, και διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα. Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε βήμα, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διαδικασία αυτή είναι το πιο ουσιαστικό βήμα προς τη νίκη στις επόμενες εκλογές, μια νίκη που πλέον αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική κοινωνία. Απέναντι σε μια ιδεοληπτική, ανερμάτιστη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία η χώρα μας μεγαλούργησε. Υπό το πρίσμα αυτό δηλώνω «παρών» και θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας. Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν τη διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αυτό αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass