ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

«Μάχη» για τις ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία

* Π. Νάνος: «Περιμένουμε την επίσημη απόφαση…» * Η απόφαση είναι απορριπτική δηλώνει το ΕΚΛ και καλεί στους επιτυχόντες σε σύσκεψη σήμερα το απόγευμα

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 16:26

Νέα διάσταση στην υπόθεση της υπογραφής των ατομικών συμβάσεων από τους 132 επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2017, που προκήρυξε η διοίκηση του Π.Π.Ν. Λάρισας και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για 8μηνη εργασία σε θέσεις καθαριότητας, τραπεζοκόμων και φύλαξης, έδωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Τρεις μόλις ημέρες μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας των επιτυχόντων με τις διοικήσεις της 5ης ΥΠΕ και των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων, όπου υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τους δύο διοικητές ότι η υπογραφή των ατομικών συμβάσεων ήταν θέμα ημερών, το Εργατικό Κέντρο ανακοίνωσε χθες ότι μετά από επικοινωνία του με το Διοικητικό Εφετείο, η αναίρεση της διοίκησης των νοσοκομείων απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υπογραφή των συμβάσεων.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο «από την επικοινωνία του προέδρου του ΕΚΝΛ, με την προϊσταμένη του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας, διαπιστώθηκε ότι η απόφαση του συγκεκριμένου δικαστηρίου, είναι απορριπτική για την αίτηση της διοίκησης των δύο Νοσοκομείων, οπότε δεν μπορεί να προχωρήσει η πρόσληψη. Άρα η διαβεβαίωση την περασμένη Δευτέρα, των διοικητών των δύο Νοσοκομείων και της 5ης ΥΠΕ, ότι η απόφαση είναι θετική και ότι σύντομα θα προχωρούσαν οι προσλήψεις, ήταν αβάσιμη και κοροϊδία». Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας συνεχίζει στην ανακοίνωση «θεωρεί ότι υπάρχουν ευθύνες όχι μόνο των διοικήσεων των Νοσοκομείων και της 5ης ΥΠΕ, αλλά και της κυβέρνησης γι’ αυτήν την αρνητική εξέλιξη για τους 132 εργαζόμενους. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και τέτοια απόφαση χρειάζεται να πάρει η κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να προσληφθούν άμεσα όλοι οι επιτυχόντες στα δύο Νοσοκομεία της πόλης μας και μάλιστα με σχέση πλήρους και σταθερής εργασίας και όχι με 8μηνα» καταλήγει και καλεί όλους τους επιτυχόντες σ’ αυτόν τον διαγωνισμό σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα, σε έκτακτη σύσκεψη στην αίθουσα συνελεύσεων του (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6), προκειμένου να συζητηθούν οι δράσεις με τις οποίες θα διεκδικηθεί ή άμεση πρόσληψή τους στη δουλειά. Από την πλευρά του ο διοικητής των δύο Νοσοκομείων κ. Παν. Νάνος ερωτηθείς για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Εργατικού Κέντρου για την απόρριψη της αναίρεση των νοσοκομείων επισήμανε ότι βρίσκεται σε αναμονή της δικαστικής απόφασης προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση αν απορρίφθηκε η αναίρεση και ποιους ακριβώς αφορά η απόρριψη πριν τοποθετηθεί επίσημα για την υπόθεση, τοποθέτηση που δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass