Πάμε σε μια Λάρισα άλλου επιπέδου…

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 18:16

 

Με τις μελέτες, που ετοιμάζονται, πάμε σε μια Λάρισα άλλου επιπέδου. Για να κάνουμε τη διαφορά, το άλμα. Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε τη δική μας άποψη και τις δικές μας πολιτικές. Χρειάζεται να δοθούν δείγματα ότι δεν υπάρχουν ημέτεροι στον Δήμο Λαρισαίων. Έχουμε να δώσουμε μάχες στο κέντρο, για καθαριότητα, πράσινο και πολλά άλλα. Έχουμε μηχανήματα, δεν έχουμε κόσμο να δουλέψει. Για το θέμα του προσωπικού, έδωσα μια προσωπική μάχη και θα γίνει δίκη στις 8 Ιουλίου…

Τα παραπάνω υπογράμμισε σήμερα το απόγευμα, σε τοποθέτησή του στην εκδήλωση- συζήτηση, που οργάνωσε η 2η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων, στο Θέατρο ΟΥΗΛ, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αποστ. Καλογιάννης. Η συζήτηση είχε θέμα «Στην καρδιά της Λάρισας, μια συζήτηση για τη φυσιογνωμία και τα προβλήματα του κέντρου της πόλης». Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της 2ης κοινότητας κ. Άρης Χατζηγρίβας και τοποθετήθηκαν κατά σειρά: Ο εκπρόσωπος των αρχιτεκτόνων κ. Κανέλλος, η εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου κ. Λιάγκουρα και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ. Σακελλαρίου. Ακολούθησε η τοποθέτηση του δήμαρχου κ. Απ. Καλογιάννη και η τοποθέτηση του αντιδημάρχου αστικής ανάπτυξης κ. Δημ. Μαβίδη. Η συζήτηση συνεχιζόταν με τοποθετήσεις εκπροσώπων της αντιπολίτευσης και φορέων.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass