ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΑΠΛΕ - ΘΕΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παρέμβαση του ΕΚΛ για το κτίριο του ΙΚΑ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2015 7:50

Συνάντηση με τον διοικητή του ΙΚΑ, Γιάννη Θεωνά, είχε προχθές στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές, στον οποίο έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου κτιρίου του ΙΚΑ στο ιδιόκτητο οικόπεδο του ιδρύματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου. Ο πρόεδρος του ΕΚΝΛ, παρέδωσε και γραπτό αναλυτικό υπόμνημα για το θέμα, ενώ ο διοικητής του ΙΚΑ, δεσμεύτηκε να δώσει απάντηση στο αίτημα του ΕΚΝΛ και άλλων φορέων, σύντομα.

Ο κ. Τσιαπλές στο υπόμνημα που κατέθεσε αναφέρει ότι η υπόθεση του ΙΚΑ καρκινοβατεί εδώ και χρόνια και μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, αξιώνει από το Δ.Σ. του ΙΚΑ:

* Να σταματήσει κάθε διαδικασία ενοικίασης του οικοπέδου του ΙΚΑ στη Λάρισα ή παραχώρησής του στον Δήμο Λαρισαίων, όπως γράφτηκε στον τοπικό τύπο, ότι το διεκδικεί ο Δήμος.

* Να σταματήσει κάθε σκέψη και ενέργεια για μετεγκατάσταση του ΙΚΑ στο εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ στη Φιλιππούπολη ή αλλού, γιατί δεν εξυπηρετεί από γεωγραφικής άποψης τη μεγάλη πλειοψηφία των ασφαλισμένων, που θα πρέπει να μετακινούνται είτε με τα αυτοκίνητά τους, είτε χρησιμοποιώντας δυο τουλάχιστον γραμμές αστικής συγκοινωνίας.

* Να προχωρήσει άμεσα τη δημοπράτηση και κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του ΙΚΑ, όπως είχε αποφασισθεί και εξαγγελθεί από τη διοίκηση του ΙΚΑ, στο ιδιόκτητο οικόπεδο του ΙΚΑ στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου. Η άποψή μας αυτή ήταν από τη στιγμή που κατεδαφίσθηκε το παλιό κτίριο, γιατί πιστεύουμε ότι σ’ αυτό το σημείο εξυπηρετείται η μεγάλη πλειοψηφία των ασφαλισμένων που μένουν στο κέντρο και έχουν πρόσβαση πεζή, αλλά και όσων μένουν σε συνοικίες, αφού υπάρχει ίση σχετικά απόσταση από όλες τις συνοικίες”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass