ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΔΗΜΤΟ

Η «μάχη» των Φαρσάλων…

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 22:12
Μαργαρίτα Γκότη: Ζητώ στήριξη για να συνεχίσω το έργο μας * Γιώργος Αγγελακόπουλος: Αγνοί νεοδημοκράτες αλλά και πολέμιοι των ιδεών του κόμματος θα συναντηθούν στις κάλπες… Μαργαρίτα Γκότη: Ζητώ στήριξη για να συνεχίσω το έργο μας * Γιώργος Αγγελακόπουλος: Αγνοί νεοδημοκράτες αλλά και πολέμιοι των ιδεών του κόμματος θα συναντηθούν στις κάλπες…

Οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στις 13 Μαΐου για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων απέκτησαν μεγάλο ενδιαφέρον μετά τις υποψηφιότητες της κ. Μαργαρίτας Γκότη και του κ. Γιώργου Αγγελακόπουλου, που θα αναμετρηθούν και πάλι, όπως και πριν δύο χρόνια. Τότε νικήτρια είχε αναδειχθεί η κ. Μαργαρίτα Γκότη.

Η ύπαρξη δύο υποψηφιοτήτων αύξησε το ενδιαφέρον και οι επανεγγραφές των μελών έφθασαν τις 927. Ετσι η αναμέτρηση αναμένεται να είναι σκληρή και απρόβλεπτη ως προς το αποτέλεσμα. Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, στις οποίες είχε αναδειχθεί νικήτρια η κ. Μαργαρίτα Γκότη, είχαν ψηφίσει 840 μέλη της Ν.Δ.

Οι δύο αντίπαλοι έκαναν τις εξής δηλώσεις στην "Ε" για την αναμέτρηση της Κυριακής:

-Μαργαρίτα Γκότη: "Η έμφυτη επιθυμία για προσφορά στα κοινά χαρακτηρίζει κάθε φυσιολογικό άνθρωπο. Την επιθυμία αυτή την εκδήλωσα με την υποβολή της υποψηφιότητάς μου για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Φαρσάλων.

Η ανάδειξη της Ν.Δ. ως πολιτικός φορέας, αναλαμβάνοντας το πηδάλιο της διακυβέρνησης της πατρίδας μας θα μετατρέψει το σκοτεινό παρόν σε ένα καλύτερο αύριο για τον λαό μας.

Επειδή "το θέλειν ίσον δύνασθαι" και θέλουμε και μπορούμε και το έχουμε αποδείξει. Μάθαμε να σφίγγουμε το χέρι του συμπατριώτη μας και να τον κοιτάζουμε ευθεία στα μάτια και όχι διά της τεθλασμένης. Ο έντιμος αγώνας στα πολιτικά πράγματα έχει αναγεννητική δύναμη.

Φίλες και φίλοι της παράταξης ζητώ τη στήριξή σας με την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο μας για το καλό της επαρχίας μας".

- Γιώργος Αγγελακόπουλος:

"Η Ν. Δημοκρατία για μία ακόμη φορά αποδεικνύει τη δημοκρατική της δομή, από τη βάση μέχρι την κορυφή, αναδεικνύουσα τις αιρετές διοικήσεις των περιφερειακών της οργάνων ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ διά της προσελεύσεως στις κάλπες εκατοντάδων χιλιάδων μελών σ' όλη την Ελλάδα την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Οι αγνοί και συνειδητοί νεοδημοκράτες αυθόρμητα προσέτρεξαν να ανανεώσουν τις εγγραφές μέλους και με το υστέρημά τους και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

Δυστυχώς όμως εκεί θα βρεθούν και με ανθρώπους οι οποίοι "εκόντες άκοντες" θα προσέλθουν - θα οδηγηθούν, όχι φυσικά με το αζημίωτο, παρά το γεγονός ότι όχι μόνο δεν πιστεύουν στις αρχές και στις αξίες του κόμματός μας, αλλά τις πολεμούν και αυτή τη στιγμή που κάνω τη δήλωσή μου.

Ίσως πολλοί που θέλουν να λέγονται νεοδημοκράτες, να πιστεύουν ότι στο βωμό της σκοπιμότητος και του καιροσκοπισμού τα πάντα επιτρέπονται ή συγχωρούνται. Από την μια καιροσκοπισμός από την άλλη ελαστικές συνειδήσεις. Όμως η μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη δεν τα ενστερνίζεται αυτά, ούτε και τα συγχωρεί. Ως προς τη συνυποψήφιά μου, της εύχομαι να είναι υγιής, αλλά και επιτέλους να ενστερνισθεί και η ίδια τις αρχές, τις αξίες και τις διαφανείς μεθόδους της παράταξής μας, διότι τόσο το απώτερο παρελθόν αυτής όσο και το εγγύς, αλλά και αυτών των προεκλογικών ημερών, αλλού μας παραπέμπουν.

Οσον αφορά δε στις "εκθέσεις ιδεών" και τις δηλώσεις αυτής που αναρτά, δεν τις σχολιάζω, αφού δεν αποκαλύπτει τον συντάκτη αυτών. Εύχομαι η όλη εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά για το καλό του κόμματός μας και τα μέλη μας να ψηφίσουν ανθρώπους, πέραν από συμπάθειες και αντιπάθειες, αλλά αξιοκρατικά και με γνώμονα το συμφέρον του κόμματος".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass