ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ Γ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Θέμα καταλληλότητας και στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 22:14
Τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της ΝΔ στα Φάρσαλα Τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Λάρισας της ΝΔ στα Φάρσαλα

Ένσταση για την καταλληλότητα του χώρου ψηφοφορίας στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και στα Φάρσαλα.

Ο εκ των υποψηφίων κ. Γιώργος Αγγελακόπουλος, με επιστολή του προς τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ Λάρισας των εκλογών αναφέρει ότι «ο επιλεγείς χώρος για τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων στις 13/5/2018 είναι ανεπαρκής, ακατάλληλος και εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και τη ζωή των ψηφοφόρων» και ζητεί «να οριστεί άλλος χώρος για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων».

Η «Ε» ζήτησε και την άποψη της συνυποψήφιάς του, κ. Μαργαρίτας Γκότη, η οποία μας είπε ότι «οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των γραφείων της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων, καθώς και σε έναν ακόμη παραπλήσιο αυτών, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου εξ αρχής έχουν οριστεί να διεξαχθούν».

Ερωτηθείσα για τις αιχμές που αφήνει εναντίον της υποψηφιότητάς της, ο κ. Αγγελακόπουλος με τη χθεσινή του δήλωση στην «Ε», δήλωσε ότι δεν θα έλθει σε αντιπαράθεση μαζί του.

Η ΕΝΣΤΑΣΗ

Η επιστολή – ένσταση του κ. Αγγελακόπουλου προς τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, για τον χώρο διεξαγωγής των εκλογών, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε,

Όπως και προφορικά σας ενημέρωσα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία το μεσημέρι της 8ης Μαΐου 2018, ο επιλεγείς χώρος για τις εκλογές της ΔΗΜ.Τ.Ο Φαρσάλων της 13-5-2018 είναι ανεπαρκής, ακατάλληλος, αλλά και εγκυμονεί και πλείστους όσους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία αλλά και, ο μη γένοιτο, για τη ζωή των ψηφοφόρων. Είναι αδύνατο να διεξαχθούν εκλογές στον επιλεγέντα χώρο με ένα εκλογικό σώμα 927 μελών του κόμματος. Όπως σας εξήγησα προφορικά είναι σε όροφο, με μπαλκόνι έμπροσθεν του επιλεγέντος χώρου όπου μετά βεβαιότητος θα συνωστίζονται πολλά μέλη προς ψηφοφορία, όπως συνήθως γίνεται στις εκλογές, με επισφαλή τη στατικότητα του κτιρίου, ένα μπαλκόνι να φέρει το φορτίο 100 και πλέον ατόμων, όπως και η σκάλα αυτού η οποία κάθε άλλο είναι ασφαλής. Σας ζήτησα να γίνει μία αυτοψία του χώρου αλλά δυστυχώς δεν εισακούσθην. Χωρίς να θέλω να είμαι μάντης κακών ειδήσεων πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν εκλογές στον εν λόγω χώρο αλλά και μετά βεβαιότητας θα υπάρξουν επεισόδια και θα είναι αδύνατος η προσέγγιση στον χώρο από άτομα ηλικιωμένα και με ειδικές ανάγκες.

Με δεδομένα τα ανωτέρω

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ

Κατά της αποφάσεώς σας για την επιλογή του ανωτέρω χώρου και

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

να γίνει αυτοψία του χώρου εκλογής, αλλά και του να επιλεγεί χώρος κατάλληλος και ισόγειος, ως κάναμε εκλογές, για την ασφάλεια αλλά και διευκόλυνση των ψηφοφόρων, υπαρχόντων τοιούτων χώρων».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχιλλέα Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass