ΣΤΟ «ΑΝΑΡΧΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ…

Διακομιδή ασθενούς μετ' εμποδίων

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2018 15:42

Στη μέση του δρόμου – μαζί με το φορείο – αναγκάστηκε να βγει το πλήρωμα του ασθενοφόρου προκειμένου να μεταφέρει στο όχημα τον ασθενή. Κι όλα αυτά γιατί δεν μπορούσε να εισέλθει στον πεζόδρομο της οδού Κούμα (στη συμβολή με την 28ης Οκτωβρίου), αφού άλλο επιβατηγό όχημα ήταν ήδη σταθμευμένο εκεί.

Παρά τα προειδοποιητικά κορναρίσματα του οδηγού ασθενοφόρου, ο έτερος οδηγός δεν εμφανίστηκε για να το μετακινήσει. Ωστόσο, ο ασθενής δεν μπορούσε να περιμένει και το ασθενοφόρο έκανε μανούβρες προκειμένου να σταθμεύσει πρόχειρα, χωρίς από τη μία να κλείνει την κυκλοφορία αλλά και από την άλλη να παραλάβει με ασφάλεια τον ασθενή. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει καταστηματάρχης, που βρισκόταν στο σημείο, κάλεσε την αστυνομία για να λάβει την απάντηση ότι η κλήση θα έπρεπε να γίνει από το ΕΚΑΒ. Εν τέλει στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι «έκοψαν» κλήση στο παρανόμως παρκαρισμένο όχημα. Περίοικοι και καταστηματάρχες λένε ότι ασυνείδητοι οδηγοί έχουν μετατρέψει τον πεζόδρομο σε κανονικό δρόμο, πραγματοποιώντας συχνές διελεύσεις, αλλά και σε μόνιμο πάρκινγκ, όμως το σημερινό περιστατικό ήταν πρωτοφανές, αφού θα μπορούσε να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass