ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΖΗΤΑ Ο ΜΑΡ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

«Καλαίσθητα κάγκελα στην οδό Βόλου»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:52

Τη συζήτηση του θέματος της οδού Βόλου, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Μάριος Ξηρομερίτης, με ερώτηση που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημ. Τάχο.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνει στην ερώτησή του ο κ. Ξηρομερίτης «μετά τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα στην πόλη μας και την απώλεια της ζωής πολλών συμπολιτών μας ζητώ να τεθεί προς συζήτηση το καίριο αυτό θέμα που αγγίζει όλους μας και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή».

«Εδώ και καιρό έχει φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο με τα θανατηφόρα δυστυχήματα συμπολιτών μας να πυκνώνουν. Ο κίνδυνος που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής της οδού Βόλου και της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου είναι μέρος της καθημερινότητάς τους και ο φόβος κυριαρχεί. Η Δημοτική Αρχή απούσα και εδώ αναλώνεται σε ευχολόγια και στο τι θα πρέπει να γίνει.

Καθημερινά ζουν τον εφιάλτη οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου, της οδού Βόλου, της Περιφερειακής Τρικάλων στο ύψος του νέου Κοιμητηρίου, στη Νέα Σμύρνη με τις γραμμές του τρένου δίπλα στα σπίτια και στη συνοικία της Χαραυγής αλλά και της Ανθούπολης, όπου η διέλευση βαρέων οχημάτων είναι ρουτίνα αδυσώπητη εξαιτίας του Τελωνείου.

Όχι, δεν πρέπει να περιμένουμε μελέτες κύριε Δήμαρχε. Πρέπει να δράσουμε σήμερα. Να μπούνε καλαίσθητα κάγκελα όπου έχουν σημειωθεί τα τροχαία ή όπου αλλού χρειάζεται κατά μήκος των οδών μέχρι τις διαβάσεις για να προστατευθούν οι πεζοί και οι υπερήλικες και από δικά τους σφάλματα. Εμείς πρέπει να προστατέψουμε όσο μπορούμε ανήλικους και ηλικιωμένους. Πιο συχνά, πιο πυκνά σημεία διαβάσεων όπου χρειάζεται και τοποθέτηση φαναριών όπου σας έχουμε τονίσει με παρεμβάσεις. Η Δημοτική Αστυνομία να αναλάβει δράση και στην περιφέρεια της πόλης αλλά και στις συνοικίες χωρίς να αναλώνεται μόνο στο παραδοσιακό έργο στο κέντρου» καταλήγει ο κ. Ξηρομερίτης. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass