Προσλήψεις 35 εργαζομένων στο Πράσινο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 15:52

Στην πρόσληψη 35 συμβασιούχων προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στη Διεύθυνση Πρασίνου. Πρόκειται για 35 θέσεις εργαζομένων που θα προσληφθούν με συμβάσεις δίμηνης διάρκειας έως ότου γίνουν προσλήψεις μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Όπως σημειώνεται στην προκήρυξη (αναλυτικά δημοσιεύεται σήμερα σε άλλη σελίδα της «Ε») οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν στις εξής ειδικότητες:

ΔΕ ηλεκτρολόγων /τεχνικών ηλεκτρολόγων, 1 θέση. ΔΕ τεχνιτών υδραυλικών, 2 θέσεις. ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέας – φορτωτής) τύπου JCB, 1 θέση. ΔΕ οδηγών κατηγορίας (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 2 θέσεις. ΥΕ εργατών πρασίνου, 25 θέσεις. ΥΕ εργατών καθαρισμού χώρων Κυνοκομείο, 1 θέση. ΔΕ χειριστών γεωργικού ελκυστήρα 3 θέσεις.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και όπως διευκρινίζεται στην προκήρυξη, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν των κ. Αναστασίου Αθανάσιου, Τσιγγάνη – Χαλκιά Κωνσταντίνου και Θεοδωρόπουλου Γεωργίου από 7-6-2018 ως 18-6-2018 (τηλ. επικοινωνίας: 2413-500342).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass