Ηπείρου και Υψηλάντου παίρνουν σειρά…

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2018 16:15

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις οδούς Ηπείρου και Υψηλάντου με αφορμή εργασίες ασφαλτοστρώσεων.

Στην οδό Ηπείρου με αφορμή τα έργα της ΔΕΥΑΛ αλλά και της ανακατασκευής του δρόμου, θα ασφαλτοστρωθούν οι διασταυρώσεις της Ηπείρου με την οδό Ρούσβελτ και την οδό Παναγούλη οπότε θα δοθεί στην κυκλοφορία και το ενδιάμεσο τμήμα της οδού. Ενώ στην οδό Υψηλάντου θα ασφαλτοστρωθεί το σύνολο του δρόμου με αφορμή και την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

ΗΠΕΙΡΟΥ

Όπως είναι γνωστό, στην οδό Ηπείρου εκτελούνται έργα της ΔΕΥΑΛ που αφορούν στην αντικατάσταση του παλαιού με νέο δίκτυο ύδρευσης ενώ από τον Δήμο εκτελείται έργο ανακατασκευής της οδού (διαπλάτυνση πεζοδρομίων, πλήρη ασφαλτόστρωση κ.λπ.).

Με απόφαση λοιπόν της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, μεθαύριο Κυριακή 10 Ιουνίου θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ώρες 07:00’-13:00’στη διασταύρωση (Συμβολή) οδών Ηπείρου και Ηλιοδώρου - Ρούσβελτ. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Ηπείρου-Ηλιοδώρου-Ρούσβελτ. Την παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Μπότσαρη και Γρηγορίου Ε’ (διαδρομή: Μανδηλαρά - Μπότσαρη - Γρηγορίου Ε’ - Ρούσβελτ).

Άρση της μονοδρόμησης τμήματος της οδού Γρηγορίου Ε’ από την οδό Μπότσαρη έως την οδό Ρούσβελτ, οδός διπλής κυκλοφορίας. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δύο πλευρές σε τμήμα της οδού Γρηγορίου Ε’ από την οδό Μπότσαρη έως την οδό Ρούσβελτ. Την εφαρμογή της διάταξης του Κ.Ο.Κ. άρθρο 34/παρ. 2ι στις γωνίες των οδών της διαδρομής της παράκαμψης για τη διευκόλυνσή της.

Ώρες 13:00’-18:00’ στη διασταύρωση (Συμβολή) οδών Ηπείρου και Παναγούλη. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων της συμβολής των οδών Ηπείρου-Παναγούλη και του τμήματος της οδού Παναγούλη από την οδό Ηπείρου έως την οδό Βουλγαροκτόνου.

Την παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Τσιμισκή - Ιάσονος - Μανδηλαρά (διαδρομή: Παναγούλη – Τσιμισκή – Ιάσονος –Μανδηλαρά - Παναγούλη).

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Υψηλάντου στο σύνολό της (από την οδό 23ης Οκτωβρίου έως και την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου), θα γίνουν αύριο Σάββατο 9 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Όπως διευκρινίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. «κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων και ενδεικτικά μέσω των οδών Νικηταρά - 28ης Οκτωβρίου - Ηρώων Πολυτεχνείου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass