Τα... κακώς κείμενα της Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2018 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιουν 2018 18:19

*ΟΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ. Απέναντι από τα ψαράδικα. Γραφεία ΕΟΠΠΥ. Εκεί που πηγαίνουν άνθρωποι για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά των εξετάσεων. Κάποιοι ίσως να έχουν κινητικές δυσκολίες ή να πηγαίνουν μητέρες με καρότσια.

EOPPYΑς μας εξηγήσει κάποιος (ποιος;) πως διάολο ένας άνθρωπος με καρότσι ή να κουβαλάει ένα καρότσι θα καταφέρει να ανοίξει την πόρτα είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω αφού δεν έχει ούτε 30 πόντους να σταθεί το καρότσι του. Θα πρέπει να περιμένει για να τον δει κάποιος και να του ανοίξει. Ας γίνει κάτι. Είναι σημαντικό για πολλούς.

stop*ΟΔΟΣ Παπαναστασίου, στο ύψος της διασταύρωσης με την Ηπείρου. Πρόσφατα τοποθετήθηκε πινακίδα που ειδοποιεί ότι απαγορεύεται η στροφή αριστερά. Το πρόβλημα είναι ωστόσο πως τοποθετήθηκε λίγα εκατοστά πριν το φανάρι. Καλό θα ήταν να μεταφερθεί λιγάκι καθώς έτσι θα μπορούν να βλέπουν καλύτερα όλοι οι οδηγοί και όχι μόνο αυτοί των πρώτων οχημάτων.

Mnimeio*ΜΝΗΜΕΙΟ πεσόντων στο Φρούριο. Σου λέει ο πιτσιρικάς πολύ λευκό… Πήρε λοιπόν τον μαρκαδόρο του και άρχισε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Τι να κάνεις όμως με τα νιάτα; Δεν μπορείς να πάς κόντρα στη φύση. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως νιάτα θα κληθούν και πάλι να πέσουν σαν ήρωες αν και όταν χρειαστεί. Με αυθορμητισμό, φαντασία και όνειρα… Προς το παρόν, ας κάνει τον κόπο ένα συνεργείο.

MPLANA*ΣΤΗΝ Πλατεία Αγ. Μπλάνα υπάρχει μια πρακτική δυσκολία στην μια της πλευρά. Στην άκρη της εισόδου του πάρκινγκ υπάρχει ένας πολύ μικρός χώρος για πεζοδρόμιο. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως παρκάρουν ΙΧ στο δρόμο δυσκολεύει τις προσπάθειες των πεζών να το περπατήσουν.

Επιμέλεια Κώστας Γκιάστας - kg@eleftheria.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass