Να σταματήσουν τα έργα κοντά στα εξεταστικά

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΜΑΡ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 15:36

«Να σταματήσουν οι εργασίες έξω από τα εξεταστικά κέντρα κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών και προαγωγικών εξετάσεων» ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, Μάριος Ξηρομερίτης ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή.

Όπως σημειώνει ο κ. Ξηρομερίτης «μετά από την έντονη ανησυχία και τις διαμαρτυρίες γονέων, δασκάλων και μαθητών, επισκέφθηκα για επιτόπιο έλεγχο κάποια κεντρικά σημεία, όπου πραγματοποιούνται έργα του Δήμου Λαρισαίων στις οδούς Ανθίμου Γαζή, Τσαμαδού και Μανδηλαρά, λίγα μέτρα από τα εξεταστικά κέντρα του 1ου και του 4ου Λυκείου.

Η κοινή λογική επιβάλει κύριε Δήμαρχε, να σεβαστούμε τον κόπο πολλών ετών των μαθητών που διαγωνίζονται τόσο στις Πανελλαδικές εξετάσεις όσο και στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί από τη Δημοτική Αρχή η κατάσταση αυτή έτσι ώστε να μην διαταράσσουμε τη διαδικασία των εξετάσεων και φυσικά να μην αυξάνουμε το άγχος των οικογενειών. Σίγουρα δε βοηθούνε την απόδοση των μαθητών και τη συγκέντρωσή τους την ώρα των εξετάσεων οι συνεχείς θόρυβοι. Είπαμε ωραία και σημαντικά τα έργα βιτρίνας αλλά ας σεβαστούμε και τους μαθητές στον μεγάλο αγώνα που δίνουν.

Καλώ τη Δημοτική Αρχή να κάνει πράξη τα αυτονόητα και θα ήταν καλό όχι μόνο να ευχόμαστε απλά καλή επιτυχία στα παιδιά αλλά να τους παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες που αρμόζουν και αξίζουν» καταλήγει ο κ. Ξηρομερίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass