Νέα μηχανοκίνητη πορεία απόψε στη Λάρισα για τη Μακεδονία

*ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2018 15:06
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για το όνομα της FYROM, στη Λάρισα. Θα ξεκινήσει απόψε στις 8 από τη Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης και σχετικά οι διοργανωτές της κίνησης αυτής, με το όνομα «Ανένδοτος Μακεδονικός Αγώνας – Πρωτοβουλία Λαρισαίων Πολιτών», εξέδωσαν και ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Επειδή Έθνος είναι η συλλογική συνειδησιακή μας ταυτότητα που φέρουμε ως Έλληνες. Επειδή αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα είναι η αιτία της ύπαρξης του Έθνους μας, παρά τις συμπληγάδες που πέρασε το γένος μας διαχρονικά. Είναι η αιτία που διατηρήσαμε τη γλώσσα μας τα ήθη, τα έθιμά μας και την επίγνωση της καταγωγής μας αιώνες χωρίς ύπαρξη Ελληνικού Κράτους, όπως ήταν και η επανάσταση του Έθνους του 1821. Αυτή η συνειδησιακή μας ταυτότητα σήμερα είναι που επαναστατεί και δεν ανέχεται την παράδοση της Μακεδονικής ιθαγένειας και την εκχώρηση του Ονόματος που είχαν ορίσει οι πρόγονοί μας στην Ελληνίδα Γη της Μακεδονίας. Επειδή η παράδοση που επιχειρεί το πολιτικό κατεστημένο είναι προδοσία της συνειδησιακής ταυτότητάς μας (δηλ. του Έθνους μας), καλούμαστε όλοι να σταματήσουμε αυτή την προδοσία με τη συμμετοχή όλων μας στην 3η μηχανοκίνητη πορεία που θα εκκινήσει την Τρίτη 26/6 και ώρα 8 μ.μ. από την Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιβληθεί το δίκαιον, το ορθόν, το αδιαπραγμάτευτο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass