Η αστάθεια του καιρού δεν πτόησε τους Λαρισαίους

Γεμάτα και χθες τα παράλια Αγιάς και Πιερίας

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2018 22:18
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αστάθεια του καιρού δεν πτόησε τους Λαρισαίους που το Σαββατοκύριακο εγκατέλειψαν την πόλη για δροσερές βουτιές στα παράλια.

Χθες Κυριακή η συννεφιά δεν απέτρεψε τους εκδρομείς που κατευθύνθηκαν προς τα παράλια του νομού Λάρισας και Πιερίας. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που φρόντισαν να πληροφορηθούν πώς είναι ο καιρός στα παράλια μέσω ερωτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια- ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Αγιόκαμπος, Καστρί Λουτρό, Πλαταμώνας, Νέοι Πόροι κατακλύστηκαν και χθες από τους Λαρισαίους που απόλαυσαν τη θάλασσα. Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλές θερμοκρασίες, αφού οι μετεωρολογικές προγνώσεις αναφέρουν ότι ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 35 βαθμούς κελσίου, όμως οι βροχές φαίνεται ότι θα συνεχιστούν κυρίως τις βραδινές ώρες μέχρι και την Πέμπτη. Παρά το γεγονός ότι τα φαινόμενα βροχοπτώσεων θα συνεχιστούν, δεν αναμένεται να δροσίσει καθώς η θερμοκρασία και αυτή την εβδομάδα θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ακόμη και τις πρωινές ώρες. Όσον αφορά στη χθεσινή εξόρμηση των εκδρομέων έγινε χωρίς προβλήματα στην κίνηση, αφού η κλειστή αγορά του Σαββάτου βοηθά ώστε πολλοί Λαρισαίοι που διατηρούν εξοχικά στα κοντινά παράλια να αναχωρούν από την Παρασκευή το βράδυ και να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής είτε αργά το βράδυ της Κυριακής, είτε τη Δευτέρα νωρίς το πρωί.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass