Επί τάπητος το πρόγραμμα δράσης της SEEBRIG

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 15:24

Ολοκληρώθηκαν χθες στην Αθήνα οι συνεδριάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών της Υπουργικής Αμυντικής Διαδικασίας της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης (South East Europe Defence Ministerial Process - SEDM), 40ή PMSC και 39η SEDM-CC, υπό την Ελληνική Προεδρία.

Οι συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της SEDM, υπό την προεδρία του πρέσβεως ε.τ. Ελευθέριου Αγγελόπουλου και υπό την επιμέλεια της Ελληνικής Γραμματείας της SEDM, που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί υπό το ΓΕΕΘΑ/Δ' Κλάδο (Athens Chairmanship Secretariat).

Κατά τις συναντήσεις, όπως διευκρινίζουν στρατιωτικές πηγές «οι οποίες διεξήχθησαν σε πνεύμα αμοιβαίας και εποικοδομητικής συνεργασίας», με τη συμμετοχή ανώτερων εκπροσώπων δεκατριών χωρών της πρωτοβουλίας, εκπροσώπων περιφερειακών Οργανισμών και του διοικητή της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας της Νοτιο- Ανατολικής Ευρώπης/South East Europe Brigate (SEEBRIG) ταξιάρχου, Τουντόρικα Πετράτσε (Ρουμανία), συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Πρόγραμμα Δράσης της πολυεθνικής Ταξιαρχίας SEEBRIG για το 2018-19 και τα προγράμματα συνεργασίας μεταξύ των κρατών της πρωτοβουλίας. Επίσης προετοιμάσθηκαν τα θέματα που θα απασχολήσουν την επερχόμενη Υπουργική συνάντηση, η οποία θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι» στις 10 με 12 Οκτωβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass