Εκκλησιαστικά νέα και ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 16:27

Παράκληση για τον Αγ. Νεκτάριο στον Αγ. Χαράλαμπο

Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 6 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους Λάρισας θα τελείται η παράκληση του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού. Κατά τη διάρκεια της παράκλησης θα τίθεται προς προσκύνηση μικρό τεμάχιο του ιερού του λειψάνου.

Παρακλήσεις προς τον Αγιο Λουκά στον Αγιο Αχίλλιο

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. ξεκινούν οι παρακλήσεις στον νεοφανή Άγιο Λουκά, αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης. Οι παρακλήσεις θα ψάλλονται κάθε Τρίτη 7.30 μ.μ. και οι πιστοί θα έχουν τη μεγάλη ευλογία να προσκυνούν τεμάχιο του χαριτοβρύτου λειψάνου του, που δώρισε στο ναό ο μακαριστός Μητροπολίτης Λαρίσης, κυρός Ιγνάτιος, για να λαμβάνουν χάρη και δύναμη στον αγώνα τους.

Αγρυπνία στον Αετόλοφο Αγιάς

Αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, παραμονή της γιορτής της Παναγίας Γοργοϋπηκόου, από 8:30 το βράδυ έως τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιηθεί αγρυπνία μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αετόλοφο Αγιάς.

Αγρυπνία στον Αγ. Θωμά

Αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Θωμά Λάρισας ιερή αγρυπνία επί της εορτής της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου.

Γιορτάζει η Παναγία Γοργοϋπηκόου στο ΓΝΛ

Λόγω της γιορτής της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στον ναό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας θα τελεσθούν οι παρακάτω ακολουθίες: Αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ. θα τελεστεί μέγας Εσπερινός και Αρτοκλασία και μεθαύριο Δευτέρα στις 7:30 θα τελεστεί αγιασμός, όρθρος, θεία λειτουργία.

Πανηγυρίζει η εικόνα της Παναγίας στον Προφήτη Ηλία

Πανηγυρίζει μεθαύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου η εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λαρίσης.

Αύριο Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Λαρίσης. Μεθαύριο Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, το πρωί, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

Αγρυπνία στον Ναό Δώδεκα Αποστόλων

Αύριο Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 9 μ.μ. έως και 00:30 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στις εργατικές κατοικίες Γιάννουλης θα τελεστεί ιερή κατανυκτική αγρυπνία για τη γιοτρτή της Συνάξεως της Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass