Σεμινάρια για συγγενείς και συντρόφους εξαρτημένων

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2018 16:33

Στο πλαίσιο των δράσεών του, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, θα διοργανώσει σεμινάρια που απευθύνονται αποκλειστικά σε συγγενείς και συντρόφους ενηλίκων με πρόβλημα εξάρτησης από παράνομες ουσίες, από το αλκοόλ ή/και τα τυχερά παιχνίδια.


Βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι η ουσιαστική ενημέρωση για τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, προκειμένου να μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση του προβλήματος του οικείου τους προσώπου.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια όπως και σε όλες τις δράσεις του προγράμματος είναι δωρεάν. Τα σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις δίωρες συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 16-10-2018 στις 16.00. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του προγράμματος (Ηρώων Πολυτεχνείου 169 και Κουτσούμπα στον 3ο όροφο). Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται έως την Παρασκευή 12-10-2018 στο τηλέφωνο του προγράμματος (2410-233332).
Πρόσωπο επικοινωνίας: Μανώλης Χαλεπούδης, ψυχολόγος, MSc Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών Προβλημάτων, υπεύθυνος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας (Τηλ: 2410-233332).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass