Ισόβια…17 χρόνια μετά

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 15:24

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου σε έναν 39χρονο Αλβανό για τον φόνο ενός 32χρονου συμπατριώτη του, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, στο Δαμάσι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 19 Ιουνίου 2018 στο Χρυσό Σερρών από αστυνομικούς, 17 χρόνια μετά τη δολοφονία. Ο καταδικασθείς δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Το δικαστήριο δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του εισαγγελέα να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, ότι είχε νομοταγή και φιλήσυχη ζωή μετά την έκτιση πολυετούς ποινής φυλάκισης σε φυλακή της Αλβανίας.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσού Σερρών, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια ο 39χρονος, που ανέφερε μεταξύ άλλων πως επρόκειτο για φιλήσυχο πολίτη που δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Στο επεισόδιο εμπλέκονταν κι άλλα άτομα, κάποιοι εκ των οποίων είχαν αθωωθεί κατά το παρελθόν. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση και ανταλλαγή ύβρεων και απειλών με αποτέλεσμα να χτυπηθεί το θύμα μέχρι θανάτου και να πεταχτεί σε αρδευτικό κανάλι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass