Μακροπρόθεσμος στόχος η χάραξη νέας περιφερειακής οδού

* Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 15:42

Στην υλοποίηση σημαντικών έργων στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου αλλά και στον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων, μίλησε σε λαϊκή συνέλευση του Αγίου Γεωργίου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε προχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Κ. Ζέβλας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, έκανε μια συνοπτική περιγραφή των έργων και των παρεμβάσεων του Δήμου στη συνοικία, ενώ έθεσε και νέα αιτήματα των κατοίκων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε ότι εξαρχής η θέση της δημοτικής αρχής ήταν να στηριχθούν με έργα συνοικίες της πόλης που αντιμετώπιζαν προβλήματα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΛ και την πλήρη ασφαλτόστρωση των δρόμων της συνοικίας, την κατασκευή της πλατείας Αγίου Γεωργίου, στην οποία θα γίνουν πρόσθετες παρεμβάσεις πρασίνου, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Βόλου που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στην κατασκευή νέων γεφυρών στην οδό Κάρλας.

Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε τους παρισταμένους για το ζήτημα της ασφάλειας της οδού Βόλου και τον μακροπρόθεσμο στόχο για χάραξη νέας περιφερειακής οδού, έργο που θα δώσει τη δυνατότητα του αποχαρακτηρισμού της οδού Βόλου από δευτερεύων εθνικό δίκτυο. Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass