Εσπερίδα για αγρότες επιχειρηματίες στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2018 15:52

Αγρότες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε επίκαιρα ευρωπαϊκά θέματα στο πλαίσιο εσπερίδας με ελεύθερη είσοδο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα (6ο χλμ Λάρισας-Νίκαιας).

 Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό έργο MICRO και οι δραστηριότητές του καθώς επίσης και οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και ικανότητας λειτουργίας στην ανταγωνιστική αγορά της Ε.Ε. για νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες αγροτικών περιοχών.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε αγρότες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων αγροτικών περιοχών, αγροτικές ενώσεις και συνεταιρισμούς, καθηγητές και παρόχους κατάρτισης, καθώς και σε φοιτητές, σπουδαστές και αποφοίτους σχετικών τμημάτων.

Διοργανωτές είναι η EEOGROUP Α.Ε. που συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο MICRO "Enhancing Competitiveness of Microenterprises in rural areas" χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Erasmus+/KA2, υπό την αιγίδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σε όσους από τους συμμετέχοντες επιθυμούν, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass