Ξανά με Χατζηκράχτη η Συσπείρωση Τυρνάβου

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ»

Δημοσίευση: 01 Νοε 2018 22:24

Άρωμα προεκλογικό είχε η συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου, με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της κ. Στέλιο Χατζηκράχτη, ο οποίος συνεχίζει ως επικεφαλής και για τις εκλογές του Μαΐου 2019.

Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα απολογισμού δράσης της παράταξης στην παρούσα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου αλλά και κριτικής της πορείας της Τ.Α. μέσα από αποφάσεις που πάρθηκαν από την κυβέρνηση.

Αναλυτικότερα, ο κ. Στέλιος Χατζηκράχτης αναφέρθηκε στη στήριξη των αγροτών κατά των πολιτικών της Ε.Ε., συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις και στα μπλόκα. Κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο «για όλες τις ελαστικές μορφές απασχόλησης που εφαρμόζει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ζητώντας να πληρώνεται από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Αναφορά έγινε επίσης στη λογική της Δημοτικής Αρχής για την ανταποδοτικότητα και εμπορευματοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους τομείς πολιτισμού, αθλητισμού και πρόνοιας.

Και ο κ. Χατζηκράχτης συνέχισε: «Κάναμε παρεμβάσεις για τη δημιουργία υποδομών και έργων με κριτήριο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, όπως μέτρα αντιπλημμυρικής – αντισεισμικής και αντιπυρικής προστασίας. Συγκρουστήκαμε συνολικά με τις πολιτικές εκείνες που θέλουν τον δήμο να είναι το μακρύ χέρι του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες εφαρμόζει κατά γράμμα η Δημοτική Αρχή.

Καταθέσαμε ψηφίσματα για τα ατομικά δικαιώματα –συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό– κατά της Διατλαντικής Συμφωνίας Εμπορίου, που η Δημοτική Αρχή δεν δέχτηκε ούτε να συζητηθούν, γιατί προφανώς θίγεται η κυβερνητική πολιτική που υπηρετεί».

Στην εισήγησή του, ο ομιλητής αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στην Τοπική Διοίκηση τα τελευταία 20 χρόνια με την ψήφιση των νόμων «Καποδίστριας» και «Καλλικράτης» από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και είχαν σαν στόχο την προώθηση μέσω των δήμων των αντιλαϊκών πολιτικών της κεντρικής εξουσίας και την εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Τελειώνοντας ο κ. Στέλιος Χατζηκράχτης ανάφερε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τυρνάβου «είναι η δύναμη της αντίστασης, της διεκδίκησης και της προοπτικής. Θα αγωνιστεί, για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου στις επόμενες εκλογές και κάλεσε όλους σε μια πλατιά λαϊκή συσπείρωση, για να έχει ο συμπολίτης μας ένα στήριγμα δίπλα του».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass