Συναντήσεις – παρεμβάσεις της Επιτροπής Λαϊκής Αλληλεγγύης

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2015 19:45

Η Επιτροπή Λαϊκής Αλληλεγγύης Ν. Λάρισας, που συγκροτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ), λειτουργεί με έδρα το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410 250708, FAX 2410 257758).

Στο πλαίσιο των δράσεων της, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 9/7/2015, τις παρακάτω συναντήσεις-παρεμβάσεις, με σκοπό να ενημερωθεί και να καταθέσει τις προτάσεις της.

9 π. μ – συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ, με αίτημα την δωρεάν μετακίνηση ανέργων, απλήρωτων, χαμηλοσυνταξιούχων

10 π. μ. – παρέμβαση στον διοικητή των Νοσοκομείων (ΠΠΝΛ, ΓΝΛ), με αίτημα να μην μείνει κανείς ασθενής χωρίς φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλεία, θεραπείες, χειρουργεία, να μην υποβαθμισθεί η σίτιση των ασθενών, κ.α.

12 το μεσημέρι – παρέμβαση στην ΔΕΗ με αίτημα να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν που δεν μπορεί να πληρώσει, λόγω της ανεργίας, της απλήρωτης εργασίας ή της έλλειψης ρευστού για μικρούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους.

Παράλληλα ανακοινώνει ότι στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, θα συγκεντρώνονται από την Πέμπτη 9/7, και τις ώρες 9 π. μ. έως 2 μ.μ και 7-9 μ.μ, καθημερινά (πλην Σαββάτου-Κυριακής) από όσους θέλουν να προσφέρουν:

Α) Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως (αλεύρι, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ.α).

Αυτά θα διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που θα είναι δυνατόν να δοθούν, μέσω της καταγραφής που θα κάνουν τα σωματεία και οι Λαικές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κλπ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass