Η υποψηφιότητα Ν. Τσιλιμίγκα φέρνει Π. Σκουρλέτη στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Νοε 2018 15:46

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 3 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να μετάσχει στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλίας του κόμματος, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως συνέβη και σε ανάλογες συνεδριάσεις σε άλλες περιφέρειες της χώρας, βασική επιδίωξη θα είναι να συμφωνηθεί η υποστήριξη υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, και εν προκειμένω του Ν. Τσιλιμίγκα, από κοινού με το ΚΙΝΑΛ που έχει αποφασίσει σχετικά, προοπτική όμως για την οποία έχουν διατυπωθεί σοβαρές αντιρρήσεις από τοπικά στελέχη.

Θα συζητηθούν, επίσης, οι υποψηφιότητες δημάρχων που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας και ειδικά στον Βόλο και τα Τρίκαλα, όπου υφίστανται σημαντικές εκκρεμότητες.

Η συνεδρίαση που είχε προγραμματισθεί για την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είχε αναβληθεί, θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και σ΄ αυτή θα μετάσχουν και οι 11 Θεσσαλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι γραμματείς των 4 Νομαρχιακών Επιτροπών. Την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή αποτελούν 8 εκλεγμένα στελέχη, 2 από κάθε νομό της Θεσσαλίας, με τη Λάρισα να εκπροσωπείται από τον πρώην βουλευτή Δημ. Γελαλή και τον μηχανικό Γ. Γκόγκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass